Skip to content Skip to footer
30,00 €

Μονοήμερη εκδρομή με καραβάκι στο νησί της Σαρίας. 

Βόρεια της Καρπάθου βρίσκεται το νησί της Σαρίας, κάποτε κατοικήθηκε, αλλά σήμερα υπάρχουν εκκλησίες και ερείπια από το παρελθόν.

Διασχίζοντας την ανατολική ακτή και περνώντας από το λιμάνι του Διαφανίου, θα φτάσετε σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες και στο φυσικό λιμάνι της Σαρίας, τα λεγόμενα «Παλατιά». Θα μπορείτε να κάνετε πεζοπορία στην κορυφή του μεγαλύτερου λόφου του νησιού, όπου βρίσκεται η εκκλησία του Αγίου Ζαχαρία.

Από την αυλή της λευκής και γαλάζιας εκκλησίας, θα απολαύσετε τη θέα στο λιμάνι και θα εμπνευστείτε από την εκπληκτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος. Μετά τη σύντομη πεζοπορία σας, μπορείτε να αναζωογονηθείτε με μια βουτιά στην κρυστάλλινη θάλασσα και να εξερευνήσετε τις συναρπαστικές σπηλιές κοντά στο λιμάνι, καθώς και τα παλιά σπίτια που άφησαν οι πειρατές με τη μοναδική τους αρχιτεκτονική.

Η επιστροφή θα πραγματοποιηθεί νωρίς το βράδυ, όπου θα απολαύσετε την υπέροχη θέα από το σκάφος 

Φέρτε μαζί σας: παπούτσια για περπάτημα, μαγιό, πετσέτα, παπούτσια κολύμβησης, μάσκα.

Τοποθεσία: Κάρπαθος Λιμάνι

Διάρκεια: 9-10 ώρες Αναχώρηση 8.00 και επιστροφή 18.00 

 

Περιλαμβάνονται

 

  • Εισιτήρια για το καραβάκι
  • Ξενάγηση στις γειτονικές υπέροχες παραλίες

Δεν περιλαμβάνονται

  • Γεύμα
  • Αναψυκτικά ή μπύρες με έξτρα χρέωση
  • Μεταφορά από και προς το ξενοδοχείο σου
  • εξοπλισμός για περπάτημα

κάνε κράτηση
Σήμερα